Teleperformance Nordic Göteborg

Teleperformance i Göteborg söker nu efter ny svensk-finsk kundservicemedarbetare till vårt Lindex-projekt.

Har du erfarenhet från att arbeta med service och kundkommunikation, är intresserad av mode samt flytande i både svenska och finska?                   

Då är denna tjänst något för dig!

Vad gör man som svensk-finsk kundservicemedarbetare?

I rollen som svensk-finsk kundservicemedarbetare kommer du att vara behjälplig för svenska samt finska kunder över telefon i diverse frågor och ärenden när de handlat i våra kunds butiker eller Online. Det kan vara frågor rörande sortiment, kvalitet, reklamationer, ordar mm. Här kommunicerar vi med våra kunder via mail, telefon, chat och sociala medier.  Att överträffa våra kunders förväntningar, det är vårt mål varje dag. 

Vem trivs här? 

Du som har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har stort intresse av mode kommer att trivas bra i rollen som kundservicemedarbetare hos oss. Har du tidigare arbetat i exempelvis klädbutik eller kundservice, så har du rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb hos oss. Du som har en mycket god pedagogisk förmåga, en känsla för mode samt uppskattar att arbeta självständigt och kommer med egna initiativ kommer att passa perfekt hos oss. 

Du gillar att strukturera ditt arbete och har därmed inga problem att prioritera och hålla deadlines. Du brinner för kommunikation och sociala medier är en del av din vardag. Du har erfarenhet från att arbeta med service och kundkommunikation och har ett intresse för både mode och kläder. 

Viktigt är att du talar och skriver svenska, finska och engelska obehindrat. Eftersom du dagligen arbetar i olika IT-system har du goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system och tekniska lösningar.

Vad erbjuder vi?

Du arbetar i nära samarbete med kollegor där alla hjälper alla. Vi har erfarna coacher och teamledare på plats för att underlätta ditt arbete och finnas till hjälp för att både svara på frågor och stötta i arbetet. Du sitter i ett öppet kontorslandskap i nybyggda och fräscha lokaler beläget i centrala Göteborg.

Tjänsten som kundservicemedarbetare är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och startar omgående. Arbetstiderna kommer att variera men huvudsakligen förlagda till kontorstider mån-fre mellan 8-20- 

Låter detta intressant?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Probationary period
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/205
Kontakt
  • maria lindgren, maria.lindgren@se.teleperformance.com
Publicerat 2017-12-29
Sista ansökningsdag 2018-01-14

Return to job vacancies