Teleperformance Nordic Göteborg

Till vår kundtjänst för Royal Design/RUM21 söker vi nu en finsktalande medarbetare som vill vara en del i vår uppstartsfas och nordiska team.

ARBETSUPPGIFTER     I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ta emot och besvara inkommande samtal och mail från kunder rörande inköp av produkter samt faktura- och avtalsfrågor. Du ansvarar för att upprätthålla en hög servicenivå och har ett professionellt angreppsätt. En viktig del i ditt arbete är att ge kunderna information om aktuella erbjudande och därmed arbeta med merförsäljning.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll erbjuder vi utbildning i samband med din anställning. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och bör därmed ha en god samarbetsförmåga. Teamledare kommer att finnas på plats för att underlätta ditt arbete och finns till hjälp för att både svara på frågor och stötta dig i arbetet. Du sitter i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler beläget i centrala Göteborg. 

DIN PROFIL    För att trivas här ser vi att du är serviceminded, positiv, tålmodig och pedagogisk. Du har en vilja att hjälpa andra, har en god förmåga att ta ansvar och ser lösningar istället för problem. Du trivs i en snabb, ung organisation och hjälper gärna dina kollegor: du är en teamplayer! Sist men inte minst: vill du ha roligt på jobbet!

Vi ser att du behärskar finska i både tal och skrift. Därtill har du även goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete. 

VAD ERBJUDER VI    Teleperformance är världsledande inom vår bransch och här har du möjlighet att knyta värdefulla kontakter med många välkända varumärken och företag. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter för utveckling där vi bland annat varje år genomför interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag och rikskortet och varje år arrangerar vi fotbollsturneringar och sommar-/julfester med mera.

Vi erbjuder dessutom:  -Lön enligt kollektivavtal   -Lunchförmåner så som Rikskortet   -Friskvårdsbidrag -Tävlingar och happenings är ett vanligt inslag på kontoret!

ÄR DU INTRESSERAD? – SÖK IDAG!  Utbildningsstarten börjar omgående och platserna kommer att tillsättas löpande, därför är det viktigt att vi får din ansökan så fort som möjligt! Om du har en intressant profil för tjänsten kommer vi att kontakta dig för intervju. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1
Kontakt
  • Sanna Broström, +46 702930751
Publicerat 2018-01-02
Sista ansökningsdag 2018-01-26

Return to job vacancies