Teleperformance Nordic Göteborg

Vill du bli riktigt duktig på försäljning? Då kan vi erbjuda dig den bästa skolan med stora möjligheter till fortsatt utveckling och karriär. Du har hos oss dessutom en fast lön med provisiontillägg efter dina resultat. 

Vem söker vi? Som person är du målmedveten med en mycket god inställning och gillar att ta dig an utmaningar. Vi ser dig som en teamplayer i vårt vinnande team där vi värdesätter inre drivkraft att utvecklas.

Kvalifikationskrav

- Godkända betyg från gymnasiet eller motsvarande.

- Behärskar svenska flytande i tal och skrift.

- Datakunskap: Du är en van dataanvändare, och kan navigera i windowsmiljö.

- Telefonvana är meriterande.

Vad erbjuder vi? Vi arbetar med fokus på din utveckling, du ska alltid vara redo för nästa utmaning i din vardag. Goda möjligheter till fortsatt utveckling inom avdelningen finns då våra chefer och coacher rekryteras internt. 

Du får möjligheten att komma in i ett härligt och positivt team. Du sitter i våra fräscha och moderna lokaler som ligger vid Masthuggstorget i Göteborg. 

Som anställd hos oss har du en grundlön samt provision, vilket ger dig möjlighet att påverkar din inkomst. I dagsläget är arbetstiderna förlagda vardagar mellan kl. 09.00-18.00 och omfattningen på uppdraget är 100%.

Teleperformance är världsledande inom vår bransch och här har du möjligheten att knyta värdefulla kontakter med många välkända varumärken och företag. Varje år genomför vi interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats.

Det är ca 400 anställda på Teleperformance i Göteborg och här är gemenskapen central. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag rikskuponger, frukost 2 gånger i veckan, fotbollsturneringar, sommar-/julfester med mera för att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Är du intresserad? Välkommen att söka, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden då vi önskar att tillsätta tjänsten omgående. 

 

 

 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/8
Kontakt
  • Beatrice Westlund, +46 722006877
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-01-24

Return to job vacancies