Teleperformance Nordic Göteborg

Vill du arbeta med kundtjänst till ett premium bilmärke och är norsktalande- då har vi jobbet för dig! Då vi just nu söker två norsktalande kundservicemedarbetare till vårt kontor i Göteborg där vi på kunds uppdrag har en kompletterande nordisktalande avdelning för hantering av fakturafrågor. 

ARBETSUPPGIFTER     I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ta emot och besvara inkommande samtal och mail från kunder rörande faktura- och avtalsfrågor. Du ansvarar för att upprätthålla en hög servicenivå och har ett professionellt angreppsätt. 

Dina ansvarsområden: • Kundservice via e-post och telefon • Utveckla och övervaka kundrelationer • Omfattande kontakt med kunder och leverantörer • Back-office uppgifter • Faktura och avtalsfrågor • Flyttningar av kontrakt • Lättare tekniska frågor

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll erbjuder vi utbildning i samband med din anställning. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och bör därmed ha en god samarbetsförmåga. Teamledare kommer att finnas på plats för att underlätta ditt arbete och finns till hjälp för att både svara på frågor och stötta dig i arbetet. 

DIN PROFIL    För att trivas här ser vi att du är serviceminded, professionell, positiv och noggrann. Du har en god förmåga att ta ansvar och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i en snabb, ung organisation och hjälper gärna dina kollegor: du är en teamplayer! 

Vi ser att du behärskar både svenska, norska och engelska i tal och skrift. Därtill har du även goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundvård, bank-, finans- eller fordonsbranchen. 

VAD ERBJUDER VI    Teleperformance är världsledande inom vår bransch och här har du möjlighet att knyta värdefulla kontakter med många välkända varumärken och företag. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter för utveckling där vi bland annat varje år genomför interna traniee program där du som är intresserad av ledarskap och utveckling har möjlighet att söka en plats. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag och rikskortet och varje år arrangerar vi fotbollsturneringar och sommar-/julfester med mera.

Vi erbjuder dessutom:  -Lön enligt kollektivavtal   -Lunchförmåner så som Rikskortet   -Friskvårdsbidrag -Tävlingar och happenings är ett vanligt inslag på kontoret!

ÄR DU INTRESSERAD? – SÖK IDAG!  Utbildningstarten börjar omgående och platserna kommer att tillsättas löpande, därför är det viktigt att vi får din ansökan så fort som möjligt! Om du har en intressant profil för tjänsten kommer vi att kontakta dig för intervju. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/9
Kontakt
  • Sanna Broström, 0702930751
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-01-31

Return to job vacancies